Båt, båt och åter båt..

Ja, så har veckan sett ut. I måndags morse drog vi upp till furusund och svärföräldrarna. En helt underbar tur upp. När vi kom till furusund för att tanka gick tändningsnyckeln av...Snacka om att få hicka, inte så roligt att bli strandsatt där. Men Mannen är ju duktig och fixade det lätt. När vi kom till mamsen och papsen blev det ju mat i långa banor som alltid. Man kan tro att mamsen har fått för sig att vi aldrig äter och behöver en hel veckas ranson till lunch. Men de är helt underbara föräldrar/svärföräldrar. Sen när vi skulle åka hem började det blåsa upp, så hemresan var mycket skumpig. Kändes som om man hade behövt njurbälte. Väl hemma blev det ett mycket varmt jaccucibad å efter det kära vänner somnade vi som två små grisar i soffan...nöff nöff nöff!
Resten av veckan har varit skön, vi har smitit ut mellan regnskurarna, men igår var det ingen idé. Vädret var ok men det blåste halvstorm. Vi ängnade dagen åt bl.a åt Ice Age, mord i midsomer...Sen fick vi ett brutalt uppvaknande. Brorsan ringde helt desperat och bad om hjälp för deras fina stora träbåt hade slitit sig. Hela bojstenen hade flyttat sig, så jag fick stå i en 1/2 tim och hålla ut fören från klipporna. Å det var då ingen lek ska jag säga. Fy faan va slut jag var i kroppen efter det. Men han är ju för söt Brorsan, även att han har jätte svårt att röra sig och inte har så mycket kraft i händerna så kämpar han och svär. Gör sina illvrål när kroppen inte hänger med. Jag beundrar honom och hans vilja att inte ge upp.
Idag är det ju tyvärr redan fredag och vi går in i sista semester veckan. Så här är det varje gång. I 3dje veckan börjar jag alltid att få ledighetsrytmn i kroppen. Så är det alltid i Thai när vi är där. Problemet är att jag inte fått den sol och värme kroppen behöver för att överleva ett år. Jag drömmer om Thai och pricken över i var att Packat&klart igår hade Kho Samui som resmål....snyft snyft... Längtar verkligen till mitt älskade Thai. Visst är båt kul, men det kan aldrig ersätta. Svensk sommar är ju som den är, och det är ju inte riktigt min bag så att säga. Men jag hoppas att jag får åtminnstånne 14dagar i mars, träffa Mogge bl.a.
Ni får ha en bra helg allihopa
Gungiligung från sjöfararen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0