Oj, vilken vecka.....

Min lilla Rara Sara har varit ledig hela veckan och jag har i stort sett varit ensam. I måndags vid 14-tiden hade jag svarat på 350 samtal haft 25 pers. på lunch med allt vad det innebär. Var "lite" lätt svettig när jag äntligen fick åka till gymmet. ett mycket bra sett att få bort stress och andra irritationer :)
Var även där igår och körde stenhårt på under och över mage...trodde faan att ljumskarna skulle gå av..ha ha ha
Men idag blir det vilodag. Eftersom det är som fredag men ändå onsdag, så tror jag att jag ska ta mig ett glas bubbel :)
Imorgon skall jag börja dagen med ett träningspass sen blir det SHOPPING i Mölnvik. Mat,vin,kogödsel, penseér och annan spontan shopping i blomsterstånden... Kanske även en piska för att hota Mannen med. Han skulle ha börjat fixa med båten i helgen, men han latade sig istället..:(
Nä, nu måste jag sluta, ska ha tårtkalas för 50pers. Skriver mer sen..
Smack Smack

Äntligen lite Thaibilder....

Så här börjar alltid vår resa till Thailand med en Bloody Mary i baren!
När vi väl var nere så blev det ju födelsedagsfest för Mogge hos en kille som heter Don så här bodde han. Inte illa va??
Det första jag shoppade var dessa underbara strandskor för 25kr Söta va?? :)
Här sitter jag och väntar på att färgen skall ta Det blev "lite" rödare än jag tänkt mig, men jag är jätte nöjd. Upptäckte att jag inte har någon bild på resultatet, så det får bli till en senare blogg.

Här bodde vi   med denna utsikt   och en liten Gekko/ödla   Tog en tur till Norra sidan av ön  På vägen hem blev det en öl på en bar som de hade byggt ut över en ravin. Skit läskigt att titta ner men en underbar vy   

Hinner nu inte lägga ut fler bilder idag, men jag lovar att det kommer fler.
Smack Smack på er så länge!!

Ha, ha, vims vims.....

Det är tur att vi inte har tjejträffar oftare....det gör att jag får gummiben. Det var likadant sist vi träffades. Men det är ett roligt vinrus. Så där när man bara fnissar åt sig själv och man inte kan gå riktigt rakt. Stephan hämtade mig vid bussen och fick sig ett gott skratt där jag gick på vägen och ylade efter en låt jag hade i öronen.
Mannen hade i vanlig ordning lagat till en jätte god potatisgratäng och så grillade han kycklingfileér ute på grillen. Ska väl säga att jag hoppade vinet till maten =), blev vatten resten av kvällen.
Hade tänkt att träna idag, men det blev städning och tvättning, det får räcka för idag. Lovat iaf att träna imorgon.
Och nu har "flickorna" bestämt att vi ska ta en Ålandstripp nästa gång vi har vårt "möte". Måste erkänna att det är lite så där pirr i magen inför det. Vet ju av gammal erfarenhet att ALLT kan hända. Och då menar jag inte strul med andra "gubbs" utan att det kan bli så mycket galenskap vi bjuder de andra resenärerna på ...Ha ha ha ha. Men va faan, man har ju bara ett liv!!!!
Å så är det äntligen måndag imorgon och man får förgylla sina arbetskamrater tillvaro igen :)
Smack smack från en lite seg Häxa!


Oj, vad veckan har gått fort...

Det var jätte roligt att komma tillbaka till jobbet. Ja, faktiskt, fick jätte mycket kramar och att de hade saknat mig. Alltid lika kul att höra att man gör ett så bra jobb att de märker att man är borta.
Det har verkligen varit full rulle hela veckan. Men lyckades faktiskt i onsdags morse att träna innan jobbet. =)
Idag tog jag bilen till jobbet, så jävla skönt. :) Men jag gjorde det för jag slutar tidigt idag och tänkte snabbt ta mig till gymmet, träna 1 timme för att med gott samvete korka upp skumpan i solen på altanen. Ärligt kamrater...låter inte det jävligt najs???
Imorgon är det tjejträff som jag hoppas att vi kan ha ute. Men de säger än så länge att det ska bli sol men bara några plusgrader, så jag vet inte hur det blir. Men skit samma bara vi får dricka vin och garva är det bra.
Hoppas att alla får en så skön helg ni förtjänar :)
Smack Smack
ps: Som ni förstår kommer jag att ha en UNDERBAR  och SKÖN helg...ha ha ha ha.....

Lååång resa hem....

Började resan i fredags fm med båtresa till Samui. Tyvärr hade jag varit ouppmärksam när jag köpte båtresan. Så för att istället för att ta snabbbåten över blev det en resa med båt och bil på nära 3timmar. Hade jag köpt rätt biljett hade det bara tagit 1 tmme. Kan väl inte riktigt påstå att min kära make var speciellt glad över sin "vimsiga fru" fniss
Kan väl erkänna att jag själv var lite lätt irriterad av den missen.
Sen var det väntan på Samui i 2timmar, efer det blev det en väntan på Bnk flygplats i 6timmar...PUST......mycket Chicago och några GT. Men det jag kan vara nöjd med att jag spöade mannen med 8-1 HA HA HA!!!!
01.15 gick äntligen planet, åt lite mat, satte i örpropparna och ögonbindeln och somnade som en stock...tills allla JÄVLA ungarna började vakna och leva rövare. Kände i det läget att man lätt kunde  ha blivit en mördare.
När vi väl var hemma stod kära bror där med orden: Va faan, har ni suttit inne hela semestern??? Så jävla typiskt honom....
Men vilket underbart väder att komma hem till. Tog ut altanmöblerna direkt och satt i bikini och njöt!
Även middagen blev utomhus.
Men sen blev det naturligtvis chicago och kaffekask inne.
Sen blev jag så där övertrött så när vi gick och lade oss vid 22.30 gick det bara inte att somna. Låg och vred mig till 01.00 och vaknade av ljuset och fåglarna vid 05.30.
Gick ner och satte mig på altanen och tittade ut över viken där det var fullt av fåglar. Som bomull för själen.
Sen har jag gått och små pulat i trädgården, tvättat och suttit i solen. Sitter även nu i solstolen och skriver, å hur najs är det på en skala??? MYS!!!
Hoppas att ni alla har en lika skön påsk som jag har det!
Smack Smack

Kortvarigt uppehall...

Jag vet inte vad det ar med oss och semester, det ska visst alltid regna.. Men nu har det iaf varit lite uppehall mellan skurarna. Alltid natt..
Har varit och fargat haret i dag och blev kallad sexy lady .. Inte illa, det tillhor ju nu inte de vanligaste komplimangerna man hor nu for tiden. Men naturligtvis sa fort jag var klar for att aka hem borjade det sporegna. Ha ha, gick runt med en plastpase pa huvudet och gick och tog en drink.
Nast sista kvallen idag, blir val en middag pa marknaden  i vanlig ordning. As god mat, det ar bara att ta med sig eget vin och ga runt och kopa det man ar sugen pa. Blir ju mycket kyckling och majskolvar. Aven en god kalsallad (bra for magen) slinker ju ner. Tank om man alltid fick ata med fingrarna :)
Smack Smack!

Antligen uppehall!

Jaha, nu borjar det klarna upp lite grann. Vi har lyckats ta sma svangar med hojen. Men idag skall vi ner till Haad rin antligen for att sy upp Stephans byxor och ata indiskt. Vi har ju nu forsokt i nastan en vecka med det projektet...ha ha. Men Stephan hotade med att om han inte fick sina byxor skulle vi inte ha sa mycket hus och bilar kvar och att han skulle bli ett mer psykfall an han redan ar. Och den risken vill man ju inte ta :)
Vi har aven varit invaderade av ett tysktgang som ar tatuerade over hela kropparna och tror pa en ariska rasen, sa dar kul. De har verkligen betatt sig som svin, men jag tror att de aker imorgon. Saaa skont!
Idag forstod jag att jag borjar bli aldre... (hemskt) Forut kunde jag ligga i solen i timmar och njuta. Nu ar det inte sa, kanner efter ett tag att jag maste satta mig i skuggan efter ett tag och pusta. Kanns som jag aldrig har varit sa vit efter 14dagar har. Men det ar val bara att acceptera :(
Angesten borjar sakta komma eftersom det bara ar nagra fa dagar kvar till hem gang. Vad man kan se fram mot ar tjejtraffen den 18. Jag hoppas att alla dyker upp!
Smack Smack!

Varsta bagen!

Har antligen hyrt en riktigt bra hoj, men ett underbart sound. I forrgar var vi ute pa on i 6timmar med Morgan. Helt fantastiskt. Men igar kom det varsta ovadret jag varit med om har nere. Det haller aven pa idag. Skittrist. Titta pa thai tv och lasa trottnar man ganska sa fort pa. Igar sag jag The green Mile med Tom Hanks som pratade Thai, jippi!
Morgan har inte lyckats jobba pa nagra dagar, sa vi myntade ordet: Rent a friend, eftersom han ar med oss om dagarna. Tyvarr har han axlat Stephans roll, sa jag har fortfarande 2gubbs emot mig :)
Men jag kor med dem nar de slappnar av ibland ha ha ha!
Smack Smack!

RSS 2.0