Jaha ja...det var den sommaren..

Det blev inte så många timmars sömn i söndags. Som alltid har jag svårt att somna och vaknar flera gånger och kollar klockan att jag inte ska försova mig. Lustigt nog gör jag inte så resten av veckan. Vilken knäppgök man är. Det var riktigt roligt att gå till jobbet (ja, knäppgök...) Men jag har faktiskt roligt här. Vi skrattar ofta och har riktigt kul. Sen har ju min älskade lilla Rara Sara kommit tillbaka från 3års mammaledighet. Vi har jobbat ihop länge så det känns som en liten syster.
Igår blev jag ju 52år så jag bjöd som vanligt personalen på "gona" frukost istället för tårta.  Är ju inte själv så förtjust i tårta men i frukost :) Fick jätte fina gladiolus i lila och vitt av några av flickorna på jobbet. Mannen fick jag påminna vilken dag det var, ha ha ha. Stackarn var så trött men fick ångest... Fick jätte mycket sms och samtal som gjorde mig glad, men en sak förvånade  mig, inte ens ett litet sms från Stino. Men i fredags när flickorna var ute firade vi lite och då fick jag en jätte fin bh med trosor av dem.
Idag har jag köpt mig en tågbiljett till Motala på fredag, så alla flickor, ni är tyvärr blåsta på middag om ni inte pratar med Mannen om han vill ta hand om er....Det ska bli jätte roligt att träffa Stinos mamma och ha lite skoj. Vi får väl försöka göra Motala osäkert några timmar, ha ha ha!
Smack smack så länge

Simma i månens sken!

Jaha, då har det gått en vecka igen och det drar ihop sig till sista dagen på semestern. ynk....
I fredags kom flickorna ut och vi tog en båttur. Tyvärr fick vi soppatorsk några minuter ifrån Sollenkroka. Så va göra, bara ringa "Lången" och be om hjälp. Vad vi inte visste att han mår skit dåligt, så vi fick vänta i 1 tim. Men under tiden badade Liten och jag mitt i farleden. Det var 45meter djupt där och det känndes lite scarring. :) Som tur var kom han innan vi drev alldeles för långt in mot klipporna, men det var nära. Phu!!!! Sen hade vi som vanligt en underbar middag och fick "matkoma" Brorsan körde ner flickorna till bussen, å sen satt vi här och alla började fundera på soffläge...Men... då kom jag på den geniala idén att vi skulle lägga oss i kanalen och mysa med båten. Tyvärr blåste det så mycket attt vi blåste ut därifrån så vi fick lägga oss vid vårt älskade Stresslösa. Å då kom fullmånen fram och jag blev "vild" (som vanligt...ha ha ha) Slet av mig kläderna och hoppade i. SKITKALLT men underbart. Så där låg jag och flöt i månskenet, wow, vilken känsla. Vi landade inte förren 01.10 och kom på att vi inte hade någon lampa. Å jävlar va jag garva..kan ni se mig som är totalt blind i mörkret stapla genom skogen för att hitta hem??? Ja ja skratta ni, men just då var det ingen lek. Markägaren har nämligen fällt en jävla massa sly den vägen, så det hela slutade med att jag låg i skogen asgarvande och inte hittade hem. Stackars Mannen som måste ta han om mig..fniss!  Tyvärr blev det en repris även på lördagen då vi trodde att vi "bara" skulle vara ute ett lite tag, så länge det var ljust, men men så blev det inte. Så just nu är kroppen mer blå en solbränd. Ja, någon direkt solbränna har man ju inte fått denna semester, faan man ska skita i att ha någon längre semester i detta JÄVLA kalla land, räcker med en så där 14dagar eller så. Nä nu skiner solen lite, så det är dax att gå ut lite, men jag återkommer som ni alla vet snart igen..
Ohoj från Skärgården!!

Båt, båt och åter båt..

Ja, så har veckan sett ut. I måndags morse drog vi upp till furusund och svärföräldrarna. En helt underbar tur upp. När vi kom till furusund för att tanka gick tändningsnyckeln av...Snacka om att få hicka, inte så roligt att bli strandsatt där. Men Mannen är ju duktig och fixade det lätt. När vi kom till mamsen och papsen blev det ju mat i långa banor som alltid. Man kan tro att mamsen har fått för sig att vi aldrig äter och behöver en hel veckas ranson till lunch. Men de är helt underbara föräldrar/svärföräldrar. Sen när vi skulle åka hem började det blåsa upp, så hemresan var mycket skumpig. Kändes som om man hade behövt njurbälte. Väl hemma blev det ett mycket varmt jaccucibad å efter det kära vänner somnade vi som två små grisar i soffan...nöff nöff nöff!
Resten av veckan har varit skön, vi har smitit ut mellan regnskurarna, men igår var det ingen idé. Vädret var ok men det blåste halvstorm. Vi ängnade dagen åt bl.a åt Ice Age, mord i midsomer...Sen fick vi ett brutalt uppvaknande. Brorsan ringde helt desperat och bad om hjälp för deras fina stora träbåt hade slitit sig. Hela bojstenen hade flyttat sig, så jag fick stå i en 1/2 tim och hålla ut fören från klipporna. Å det var då ingen lek ska jag säga. Fy faan va slut jag var i kroppen efter det. Men han är ju för söt Brorsan, även att han har jätte svårt att röra sig och inte har så mycket kraft i händerna så kämpar han och svär. Gör sina illvrål när kroppen inte hänger med. Jag beundrar honom och hans vilja att inte ge upp.
Idag är det ju tyvärr redan fredag och vi går in i sista semester veckan. Så här är det varje gång. I 3dje veckan börjar jag alltid att få ledighetsrytmn i kroppen. Så är det alltid i Thai när vi är där. Problemet är att jag inte fått den sol och värme kroppen behöver för att överleva ett år. Jag drömmer om Thai och pricken över i var att Packat&klart igår hade Kho Samui som resmål....snyft snyft... Längtar verkligen till mitt älskade Thai. Visst är båt kul, men det kan aldrig ersätta. Svensk sommar är ju som den är, och det är ju inte riktigt min bag så att säga. Men jag hoppas att jag får åtminnstånne 14dagar i mars, träffa Mogge bl.a.
Ni får ha en bra helg allihopa
Gungiligung från sjöfararen!

Men hoppsan då....

Upptäckte att jag inte har varit inne på länge och skrivit. Men så är det när man är ledig i kropp och själ.
När jag började min semester den 25 juli var jag vrål sjuk. Natrurligtvis var det även årets varmaste dagar. Fick hålla mig inne i flera dagar med svullen hals och så. Men så i slutet av veckan blev jag gladare och vår Sliria Af Wermdö kom äntligen i sjön. Vi gjorde en tur till Flaxenäs och hämtade en båtmotor till Huliganen, han och Brorsan var med. Båten gick så underbart skönt. Låg bak och njöt av solen och turen. Sen kom det STORA vågor och Mannen hann inte riktigt slå av, så jag tappade min "kudde" och höll på att flyga av. Alla garvade utom jag. Vår fulla huligan liknade mig vid ett rabarberblad i vinden. Ha ha, vad får han allt ifrån. Men det blev en kväll iaf man sent kommer att glömma.
Synd att vårt väder inte riktigt är med oss, men det har blivit turer så fort det inte har regnat. Jag hoppas att ni har det bra allihopa. Imorgon var det meningen att vi skulle träffas hela tjejgänget och familjer, men det blev inget av med det. Eftersom vädret är som det är, är det inget kul att att ta båten in. Och det var ju grejen med att dra till stan. Eftersom det ska vara dåligt väder hela helgen kanske vi drar till Motala för att träffa Stinos mamma, men vi får se hur det blir. Tills vi syns igen....
Smack Smack!!


RSS 2.0