Båt på land...

Lite seg efter fredagsgarvisen startade jag upp lördagen med att gå och plocka, städa, tvätta å allt vad vi kvinnor alltid gör....Efter att ha gjort allt det var det dax för en dusch och lite lasagne, då kom man i en total matkoma igen. Tog en liten nap, å så skönt det är att få ta sig tiden att gå och lägga sig mitt på dan. Det gör susen för kropp och själ. Sen var det meningen att vi skulle ta en båttur till Bullandö med Brorsan. När Mannen börjar plocka av kapellet så säger Brorsan: Tror nog att det är ingen idé att fortsätta att lägga loss eftersom vi ligger i dyn... Ja jävlar, 2/3 av båten ligger på land... Det finns inget jävla fucking vatten i viken!!!! Snacka om anti klimax, så det var bara att vända om, koka kaffe och dra en spader. Vicken jävla garvis, här har man peppat sig hela dan att man ska få gå ut på sjön och se hösten komma, så finns det inget vatten.....Men det blev mer lasagne och en än gång chicagos okrönte drottning mohahahamohahaha!!! Sen blev det en lugn hemmakväll med gamla pojkvännen på tv.
Idag åkte Brorsan och jag ner till Stresslösa för att plock ihop våra saker. Svamphunden(Mannen) gick i skogen under tiden och fick ihop ännu en syssekasse med svarttrumpetsvamp. Roligt att kunna dela med sig till arbetskamrater med all svamp vi plockar. Såg på Hötorget att de tog 30:- hg för den.
Har nu under e.f, börjat plocka ihop på altanen. Det går långsamt, för jag VILL INTE...faan nu kommer den tråkiga låååånga transportstreckan till våren. Fast som vi alla vet går det ju på en pisskvart å så är våren här igen. Men vi får i år mycket mer ljus än vi någonsin har haft, å det får vi vara sååå glada för!!
Nu ska jag än en gång unna mig en liten nap, för att senare åka till Lilla Plogen med grabbarna och äta södagsmiddag.
Vi håller tummarna att vi får en underbar vecka!!
Stor kram till er alla...
Smack Smack!

Lugn hemmakväll????!!!!

Som sagt har jag ju inte mått så bra i veckan, så när jag fick ett sms av Nino att de inte skulle komma blev jag bara "lite" ledsen. Det är ju alltid lika mysigt att träffa dem. Men hon mådde inte så bra och jag kände mig kanska så slut. Brorsan skulle iaf titta över på middag. Vi fick Mannens goda lasagne. Han har i rökt sidfläsk i,   vilket gör att det blir sååå JÄVLA gott. Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...Ljusmarschallen på väggen tog eld, brann på golvet, snurrig i huvudet... men jag vann 2 gånger i chigago..fy faan vilken garvis, mina 2 män (ha ha ha) kommer att ta livet av mig..Och nu går jag omkring i ett vacum och bara garvar. Idag var det sagt att vi ska städa ur Stresslösa, får väl se hur det går med det. Men om jag känner grabbarna rätt så kommer vi ha en repris på middagen igår, mums. Sen berättade Brorsan att jag skulle få den stora "äran" att ta hand om getterna nästa vecka!! Tjohoo va kul!! Ser verkligen fram mot att slåss och bli stångad av en jävla galen get!!!! Men lite klurig har Brorsan varit, han har gjort en "liten" elpistol av 2 st sådana där tennisrack med el som man dödar myggor med. Så den jävla geten kommer att dansa rätt fett om han kommer i närheten av mig...mohahahamohamoha!!!
Igår fick jag ett samtal jag väntat och längtat efter, grannkärringen hade inte gjort slut med mig, hon hade "bara" varit jävligt sjuk. Blev iaf jävligt glad eftersom hon är mitt hela 90-tal.
Nä nu mina rara vänner ska jag rycka upp mig och ta en dusch och se om jag får någon respons av "gubbarna"..
Å förresten.. det blir tjejträff den 22nov ni är alla hjärtligt välkomna!! Då ska vi kramas och garva,eller hur??!!
Smack smack så länge!

Aldrig köpa via internet!

I våras köpte jag en mobil på Tele2 hemsida. Jätte fin walkman å rosa förstås :) Men igår fick den fullständigt "spunk" Den raderade alla inställningar, hela fotoalbumet, alla ringsignaler jag laddat ner. JÄVLA SKIIIT!!!! Så jag ringde till Tele2, å de sa: du får skicka den till NORRKÖPING.....mobilakuten. Och det kommer ta ca 1-3veckor!!!!!!!!
Ärligt talat...vara utan mobil i 1-3 veckor finns inte i min värld..tyvärr ska jag säga. Så nu vet jag inte hur jag ska göra, men mobilen funkar å så. Men idag ska jag nog skriva över alla telefonnummer i adressboken för säkerhets skull.
Smack smack!

Ökken förkylning!

Har en jävla förkylning som inte vill komma ut. Den har hållt på i veckor. Feber ena dagen frisk den andra, men i måndags orkade jag inte till jobbet. Låg i feberkoma hela dan, vilket gjorde att jag missade en av älsklingsbarnens födelsedag. Snacka om ångest framkallande, hoppas du förlåter mig gullet.
I fredags var Stino och Liten ute och Stino hade sin 10veckor valp med sig. Såååå bedårande och redan rumsren och lydig. Hon är duktig med hundar min lilla :)
Å stackars min "lilla" brorsa. I lördags fick de kabelbrand i båten, så när han slet bort kablarna fick han smält plast över fingrarna vilket gjorde stora brännblåsor. Naturligtvis var det på den enda handen som funkar. Och så i måndags fick ena geten spelet. Så de två stångades och slogs. Brorsan vann ju naturligtvis men hans sargade men friska hand fick sig en ordentlig smäll så nu är den svullen. Men ni som känner honom, blunda och föreställ er en galen get å så en galen brorsa. Faan jag garvade så att tårarna rann. Sån är han.....
Puss på er små gurkor!

Power of 10

Igår var Casco och jag på en tv-inspelning av programmet Power of 10 på 5:an. Jag har sett det förut och är väl ganska så kul. Men att vara med på inspelningen var lite väl segt. Mycket omtagningar och en "hysterisk" studioman som skulle peppa publiken. Kommer nog inte att vara med i fler tävlingar om publikbiljetter, ha ha ha. Äntligen fredag och för en gång skull sol!!!! Hurra hurra hurra, man får väl hoppas att det även kommer att vara så i eftermiddag. Idag ska jag få träffas Stinos valp. Jag ska direkt sticka fingrarna i näsan hi hi hi... Stackars Brorsan måste avliva sin katt i helgen. Men han ska få en lite kattunge som var dumpad utanför Natalies jobb. Hon arbetar på Albano vetrenärklinik. En liten ulltutt i grålila som vi döpt till Klös. Det är bra att han får lite sällis. Hela denna vecka har jag haft känningar av att en förkylning skall bryta ut. Feber på em, nys och kli i halsen men inget händer. Så idag tror jag att jag ska sväpa en skumpa å se vad som händer. Antingen blir jag frisk eller så bryter skiten ut, för så här halvdan orkar jag inte gå längre. Är det fint väder imorgon så följer vi nog med Brorsan och de andra till Sandhamn och käkar lunch. Håll tummarna för det! Ha en riktigt trevlig helg alla goa vänner! Smack smack!

Var är etiken och moralen??

I helgen läste jag i en kvällstidning att "extramamman" till de 2 mördade barnen i Arboga hade vädjat till Pirate Bay att ta bort bilderna från obduktionsrapporten som var utlagd.  Till svar fick hon: Det var väl ett jävla tjat...yttrande frihet..bla bla bla. Hon hade bara bett om att bilderna på de uppsprättade barnen skulle tas bort, inte hela rapporten. Vem i helvete har för intresse att se bilder på döda barn??
En arbetskamrat hade hört i morse en intervju med ägaren till Pirate Bay. Ja nu va det ju inte dom som lagt ut protokollet utan en som använder deras tjänster. Sen åter igen..yttrande frihet..bla bla bla... Ja de minsann lägger inte ut barnporrbilder eftersom det är olagligt. Men för i helvete var har etiken och moralen tagit vägen?? Fattar de inte att detta kan sluta med att politikerna börjar hemlig stämpla saker och då blir det ju fel, eftersom de då kan undanhålla dokument som rör dem och deras affärer. (bl.a Geijer affären) Man kan ju undra vad som skulle hända om det var deras barn det berörde. Vad tror ni??? Vill gärna höra det, skriv en kommentar!!!

Såg ni Kristall-galan igår?? Fattade ni deras skämt och "lustiga" sketcher?? Casco, Mannen och jag satt som ufon iaf och fattade ingenting. Förstår inte att det ska vara så mycket dåliga sexskämt på dessa galor...
Jahaja..då har jag beklagat mig nog för idag!
Smack

Titta ut över kalhygget!!

Jovisst blev det båttur. Men just när jag kom hem så började det spöregna. Sen vid 18.30 tittade solen fram. När vi satt i båten förstod jag att det var något lurt. För grabbarna såg så där fullifaan ut. Och mycket riktigt, de tänkte att vi skulle till Sandhamn. Men då ylade jag ett rungade NEJ!!! Alldeles för långt för en kvällstur. Så det fick bli Bullandö. Å vilken god mat de har där, satt ute fast till slut blev det alldeles för kallt. På lördagen var vi hemma och kollade när det blev kalhygge runt oss. Jag har väl aldrig tyckt att kalhyggen är vackra. Men när jag såg så mycket ljus och sol vi kommer att få blev jag helt salig. Förr om vintrarna har vi inte sett solen över huvud taget för den har inte kommit över topparna. Så vi bjöd "skogsgubben" på middag för ett gott jobb. Även lilla Casco kom ut och sov över. Hoppas ni alla får en bra vecka!! Smack Smack!

Vilken vecka!!!!

Först vann vi pengar på hästarna, sen igår vann jag 2st premiär biljetter till Uggla, Ulvesson, Rheborg den 16/9. Sen efter lunch idag ringde dom från Mekano Film och sa att jag vunnit 2 publik biljetter till torsdag. Så då ska Casco och jag gå. Snacka om flyt, så idag har jag fyllt i alla tävlingar jag kan hitta på nätet. Har även spelat på hästarna som vi har ihop med Cina. Jag hoppas att jag vinner på dom för hon behöver verkligen lite flyt hon med.
Haft en jätte rolig vecka på jobbet, så kul att Rara Sara är tillbaka. Tror att det är många på jobbet som blir lite lätt irriterade på min enorma possitivitet. Men det LER jag åt..mohahahamohahaha.
Mannen och Brorsan vill ut på sjön idag. Så det blir nog på med vinterkläderna och sticka till Bullandö och käka/dricka  något gott.
Hoppas ni alla får en riktigt skön helg!!
Smack Smack!

Party i Motala..

Ja, herregud vilket party Finskan å jag hade. Jag tog tåget ner på fredag eftermiddag. Direkt i bistrovagnen träffade jag på en journalist som efter några minuters snack bjöd på vin :) Hade en mycket trevlig resa till Hallsberg där jag skulle byta tåg. När jag kom till Motala hade jag en underbar lila bukett i ena handen och i den andra en skumpa. När finskan kom stod jag och vrålade: NU ÄR DET PARTY TJEJEN!!!! Stackars finskan, hon visste inte hur fort hon skulle få in mig i bilen...ha ha ha. De har köpt gamla pingstkyrkan, en helt underbar kåk. "Vardagsrummet" har väl en så där 10-12m till tak. De har inrett den så fint. Mycket lila bl.a. :) Vi drack skumpa i strålande solsken och sen tog vi en prommis med deras underbara valp Garbo. gick längst med Göta Kanal. Ville bada, men Finskan stoppade mig. Vilket nog var jätte tur eftersom jag redan hade ont i halsen. Men det är ju enkelt att glömma sådant efter lite skumpa i kroppen. Sen fick jag presenter, smörgåstårta och gräddtårta med sång. Vilken underbar X-tra familj man har!!! På kvällen drog vi på stereon och dansade, hjulade, magdans m.m ja fy faan va kul vi hade. Efter 3 pavor skumpa  däckade jag vid 12-1 tiden med ett mycket stort smile på läpparna.
Dagen efter fick jag för mina synder. Halsen svullen, feber och en jävla huvudvärk. Tog iaf en skön prommis på en underbar lång sandstrand med ungar och hund. Åkte hem vid 12.30 kom hem vid 17tiden helt slut. Gnagde lite på en pizza och somnade direkt i soffan. Låg i stort sett hela söndagen och sov och försökte kurera mig med vitaminer m.m. känner mig fortfarande inte ok men jobbar på som vanligt.
Hoppas att ni alla får en underbar vecka. 
Smack smack! 


RSS 2.0