Inget kul...

Igår ringde jag till jobbet och sa att jag skulle jobba idag eftersom jag mådde mycket bättre. Men inatt vaknade jag med en otrolig smärta i min vänstra skinka och ben. Ischias naturligtvis, sen var det lögn i helvete att sova. Gick upp (om man nu kallar det gå) och drog i mig några schyssta värktabletter jag fått ifrån Tandis. Det är nog också det enda han är bra på... ha ha nä han är nog bra på några fler saker. Sen in i dimman. När klockan ringde så var jag så susig i huvudet att jag trodde jag var full (hade iofs varit roligare) men med benet släpandes och yrsel var det ju ingen tanke på att gå till jobbet. Låg på värmekuddar och sen voltaren, så nu börjar det kännas lite bättre.
Men jag har en förjävla tråkig fredag. Som alla vet har vi ju alltid underbara fredagsmiddagar för familj och vänner, men idag är Mannen på jobbet och Brorsan är på väg till Skåne och ungarna jobbar. Så nu sitter jag här och är såååååå jävla uttråkad. Inte nog med att jag inte har kunnat göra något på en hel vecka, man är övergiven en fredag...Buuuuuuuu och snyft...Visst är det synd om mig??? Ja just det, vill ha lite sympatier från mina vänner :) Men jag måste säga, nog tycker jag att ni är jävligt trista. Jag vet ju att ni läser bloggen, men aldrig några kommentarer ifrån er. Ja, från min gulliga vän Stensland kommer det ju. Hon är en riktig goding, förgyller mina dagar som oftast. En sån tjej man vill ha mer av. Så ni andra "tråknissar" gör er röst hörd! Jo det är förstås, fick ju lite kärlek av Finskan härom dagen, tänker på dig mycket ofta och vill snart se dig!
Nä nu skiter jag i det här och går och äter avokado med färska räkor. Och naturligtvis är fredagsdrinken: SKUMPA!
Puss på er alla små sötnosar och hoppas att ni får en riktigt skön helg!

Tänkte att vi skulle gotta oss....

Vad sägs om att gotta oss i sommaren... Ett lite axplock å njut!Ja kära vänner, det är "bara" 7månader kvar tills vi är där igen. Och ju äldre man blir vet man ju att det går såååååå fort, eller hur?? puss puss

Tjejträff som bomull för själen...

I lördags på Cecilia-dagen hade vi tjejträff. Det var Lillasyster,Grannkärringen och Valpen. Tyvärr träffas vi inte så ofta men när det blir är det MYCKET kärlek. Vi pussas, skrattar, dricker vin och fäller en tår om vart annat. Och jag måste visa mina fina "veckans-presenter" jag fick..Det var prinsesskyssar från kungliga slottet, (det ni) blommiga vertyg, en lila blom/godisskål, färdig vikta lila servetter och kloka ord för tjejer. Av mig fick syster ett par pärlhjärtörhängen och de andra fick lila tvålar från lusch. Servitrisen drog på smilbanden när hon försökte ta beställningen av oss när vi öppnade våra presenter. Snacka om stojiga 17-åringar!! :)...
Vi åt och drack och hade skit roligt tills det var dax att åka hem, allså vid 17-tiden. Ja så är det, vi har tid mellan 12-17 eftersom vi bor som vi gör. Men ack så goda underbara timmar. Jag älskar er alla och saknar er alldeles för ofta för att det ska vara bra för själen. Men, thats life.....
Tack en än gång för sköna timmar, synd bara att Finskan och Stino inte kunde komma, men nästa gång kanske....
Smack smack!

Visst är det vackert med snö....

Javisst var det underbart när snön kom...men för mig är det nästan alltid= Ryggskott!!! Och mycket riktigt så även denna gång.
I måndags skulle jag hämta bilen hos Meken, som jag nu kom på att jag glömt att betala, shit också.. och på vägen hem i ovädret såg jag bussen som jag åkt med ligga i diket. Skönt att man inte var med. När jag svängde in på vår lilla väg var den inte plogad, så jag körde fast direkt. Eftersom bakändan var ute i stora vägen hade jag inget val än att sätta igång och skotta så jag kom loss. Sen när jag väl kom till oss så skulle jag köra in på min lilla parkering, då var det kört igen, satt fast med bakändan ut ivägen för grannen. Skotta skotta skotta....Sen var det kört, man kunde tro att jag knäppt gylfen med skjortkragen. Jävla piss och helvete. Har klarat mig hela året utan att sjukskriva mig för den förbannade ryggen även att jag har haft jävligt ont. Ringde ju naturligtvis direkt till Brorsan och undrade varför Markägaren inte hade plogat. Han låg i diket med traktorn... Så egentligen är det hans fel att jag har legat hemma i ångest och plågor i 3dagar. Men idag kan jag faktiskt räta på ryggen, så imorgon kan jag gå till jobbet, skönt!
Å så idag är det 8+ och blåser utav helvete, snön försvinner och det blir glashalt.. Önska mig lycka till imorgon eftersom brorsan har flyttat på min bil ner till sopstationen. Skit gulligt av honom eftersom jag nog aldrig hade tagit mig från tomten med tanke på hur det ser ut nu. Men som sagt, det är en bit till stora vägen..yihaaa!!!
Man kanske ska grilla ikväll???!!! :)
Smack smack!

Jävla trista november....

Likadant varje år, jag går ner på tomgångskörning i november. Ingen lust att göra något, ingen inspiration att göra något hemma. Förra veckan var det bara jobba,tv och sova. I fredags kom Brorsan ner på ett riktigt bushumör. Han hade med sig lite till kaffet och korten. Det blev mycket garv och han vann i vanlig ordning... På lördagen var jag iaf duktig och putsade lite fönster. Sen gjorde jag iordning bubbelbad och tände alla ljusen runt om. (29st) Vi delade på en flaska vin och mös i 2timmar. Riktigt skönt. Söndagen bjöd på regn, snö, blåst så jag vägrade ALLT....klev inte ur pyamasen på hela dan. Låg och tittade på film och läste ut Liza Marklunds Livstid. Faan va man blir irriterad på huvudpersonen Annika Bengtzon ibland. Hon är sååå puckad och gör så knäppa grejer. Fast böckerna är ju bra iaf. :)
Å så är det måndag igen och den där förbannade solen tittar fram och hån-lyser över en. Precis som den säger: Titta vad jag kan göra på en måndag när du sitter där inne och sliter..JÄVLA SOLJÄVEL.
Åhhh vad jag längtar efter Thailand och den snälla solen som smeker mig varje dag och gör mig vacker i både kropp och själ.
Idag fyller lilla prinsessan 3år. Det är min arbetskamrat Rara Saras dotter. Jag köpte henne ett jätte fint smyckeskrin i rosa. Och när man öppnar det kommer det upp en liten ballerina som snurrar runt. I skrinet lade jag ner en prinsesskrona i guld och pärlor. Hon kommer att bli sååå fin i den.
Hoppas iaf kära vänner att ni kommer att få en underbar vecka och på lördag är det tjejträff som jag verkligen ser fram mot.
Smack smack!!!

Höll på att bli muta...

Vet inte varför ett gammalt minne dök upp i huvudet härom dagen, men när jag var 17-18år hade jag börjat att jobba som modell. Hade varit nere i Hamburg och jobbat, bl.a för franska Lui. När jag var hemma igen i Sverige igen ringer en fransyska jag jobbat  med och erbjuder mig ett jobb som jag inte riktigt förstod vad det gick ut på. Men jag fick en flygbiljett tillsänt mig, Sthlm-Geneve-paris -sthlm. På flygplatsen i Geneve blev jag mött av en äldre herre från Iran som var artig men hade inte så mycket kunskaper i det engelska språket. Jag minns det som igår när jag klev in i hans flotta paradvåning. Den var helt fantastisk, kändes som ett slott. Jag fick ett underbart sovrum som var i rött och guld. Ett badrum som var en boduar. Men i det läget började jag bli lite nervös, vad ville han egentligen..hade "väl" ingen större lust att gå till sängs med den gamla gubben.. Middagen var så där som man ser i filmer. Ett jätte långt matbord och vi satt i var sin ända. Naturligtvis var det äkta champagne och iranskkaviar till förrätt och en underbar köttbit m.m till huvudrätt. I det läget försökte han förklara vad mitt jobb skulle gå ut på. Han hade nämligen hamnat i onåd hos Shaen av Iran (kungen innan "mussarna" tog över) och han ville skicka dit MIG som en liten MUTA!!!!! I det läget var middagen avslutad och vi skulle "göra stan" Ja, va faan tror ni att vi hamnade..Den lyxigaste stripp/showklubben of course..Nu i detta läge började jag faktiskt erkänna att jag började bli lite skrajsen och lost. Jag var ju faktiskt i klorna på denna "gamla" gubbe å han ville skicka mig till Iran som en jävla Call-girl. Dan efter stack jag till Paris för att träffa henne som förmedlat "jobbet" och hon lät mig träffa tjejer som varit i Iran i samma ärende. Visst, de hade mycket juveler och stora hus/lägenheter och berättade att Shaen av Iran var en otroligt underbar man OM han gillade dig. Att han var otroligt generös m.m. m.m
Men HALLÅ... tror ni att jag var en jävla Call-girl eller.. Jag tog 1000franc i betalning för dagarna de slösat bort för mig och drog hem. Men så här efteråt, undra just hur det hade blivit med mitt liv om jag valt den andra vägen....
Ja, så tänker jag ofta när jag står vid ett "vägskäl" man vet ju aldrig vad som är bäst för en själv, litar ju bara på den där "förbannade" magen.
Ja kära vänner, här var ett klipp från de ljuva 70-talet!
Puss på er

Trist vecka....

Efter att ha  tagit upp  grannens båt i lördags körde vi fast med bilen och Brorsan fick dra loss oss. Amatörmässigt av oss måste jag säga, eftersom vi visste att det var lerigt och Brorsan varnat oss, men min man är jävligt bekväm och vill helst inte gå så många steg, även att han behöver det...
På söndagen när jag vaknade hade jag jävligt ont i magen och mådde lätt illa, så jag låg hela dagen och hade ångest eftesom det var så bra väder. Men det är ju så med min mage, den bestämmer vare sig jag vill eller inte. Har varit jätte duktig de senaste veckorna och ätit GI som magen mår bäst av men det hjälpte inte emot de äckliga små jävla bacillerna. Så natten till måndagen var det toan och jag, fy faan va tröttsamt det är att kräkas. Fick t.o.m sträckning i tungmuskeln av allt kräkandes.. ha ha ha På tisdagen var jag tvungen att åka till apoteket för att köpa vätskeersättning hade en sån jävla huvudvärk och skit skakis. Men när jag ska betala med kortet har det gått ut...hade ingen mobil eller kontanter på mig så jag fick chansa att Mannen var inne på kontoret  på Ingarö. Tur som en liten toking var han där och jag snodde hans kort. Resten av veckan har jag jobbat men det var tugnt eftersom jag fortfarande var ur balans. Igår var det äntligen fredag och Stino och Puma kom ut på middag. Den lilla "äckliga" hunden lyckades förstöra mina nya fina lila strumpbyxor direkt. Inte så att jag hetsar henne .....inte då....När vi kom hem fick hon ett nytt frispel och höll på att nocka Mannen i soffan, hon är sååå jävla skön ha ha ha
Faan varje gång hon är ute önskar jag att vi hade ett större hus så hon kunde bo hos alltid. Är det det som kallas föräldrar känsla????
Idag har det varit skitväder så jag har varit inne och gjort sådana saker som skulle ha gjorts för länge sedan, målat tavelramar bl.a. Det blev skitsnyggt.!
I Expressen härom dagen fick man med en italiensk kokbok, så idag ska jag visst få linssoppa  ???? och citronpanacotta med hallon. Det sista lät ju gott men linssoppa vete faan.
Hoppas att ni alla får en riktigt skön lördagskväll!
Smack Smack!

Sova...glöm det!!!

Så var man ledig en vanlig arbetsdag, hade tänkt att vinka av Mannen för att sen somna om..Men hej du, när klockan var 7 ringde ju Brorsan och kvittrade glatt: Va, låg du och sov, jag som tänkt mig frukost..Så det var bara att kliva upp och servera frukost. Sen vid 10 bar det iväg till Mölnvik för att handla. Man måste ha nerver av stål för att handla med honom. Han snackar med alla, pratar högt och är allmänt "jobbig" (fast lite kul måste jag väl erkänna) Han bjuder ju på många skratt.  Så när jag väl kom hem stärkte jag mig med ett glas vin och pustade ut. Så blev min ensamma kvalitetstid...
Mannen serverade citronkyckling a la Nigella med majonässallad, så jävla gott och efter det "spisade" i skivor dansade och sjöng. Hade skitkul, men gullegrisen somnade sen tidigt och jag fick själv makten över tv-kontrollen, så jag kom inte i säng förren 02.00 inte illa för en gammal tant :)
Idag ska vi hjälpa Totten och ta upp hans båt och det blir väl kaos i vanlig ordning. Ska iaf försöka att inte plumsa.
Må solen skina över era "skitiga" själar!
Puss puss

RSS 2.0