Glömde att säga...

Att vi tycker det är för jävla skönt att vi har dom,....jag bara väntar att den 3dje viktiga ungen också dyker upp, det vorde en höjdare.
Tror nog att jag nu ska lägga mig i soffan och pilla mig i naveln och göra ABSOLUT INGENTING! Ganska så skönt på en lördagseftermiddag och så kan man vänta på miljonerna som rasslar in på V75.
Och ni alla som läser bloggen, vill gärna ha kommentarer ifrån er! För nått måste ni ju tycka någongång om någonting!
Mer skumpa åt folket!
Ciao


Familje middag hos oss!!!....

Jag vet inte hur det är hos er , men här hemma är fredagsmiddagarna ofta med älskilingsbarnen och brorsan. Han envisas med att alltid kalla "ungarna" för "slynor eller slampor...vet inte riktigt om det har med sin syn på kvinnor. Jag tror ju inte det, han älskar nog med att reta dom. Men tyvärr är han just nu och rehabbar sig i spanien. Men för att återgå hur en fredag ser ut hos oss så var samtalsämnet...hör och häpna...fårfittor och omskurna penisar....Underbar nivå på samtalet, ha ha ha!!! Det slutade med att Stino sprutade ut vatten ur näsan och krossade vattenglaset...
Men hela grejen när ungarna kommer ut, känns som om en tornado kommer, lite lugnt i början och sen eskalerar det till total kaos.
När man försöker laga mat i vårt lilla kök är det inte lätt. Stino på bänken brevid spisen under fläkten, eftersom hon röker nästan oavbrutet. Casco på andra bänken, ständigt hoppandes ner och in i kylen för att äta oliver.. mannen mitt i och jag försökandes laga mat,...Det var som mannen sa idag...de sitter som små gamar och bara väntar på...Feed me...feed me.
Efter middagen utbryter ett nytt kaos, de ska göra sig iordning för arbete och utgång... En sminkar sig och en bajsar och det låter som om de tänker göra slut för gott...och mellan varven syskonkärlek...
Mannen och jag satt i soffan och log för oss själva och backade bandet  till 05-06 när de bodde hos oss. Men den storyn kommer senare.
Efter ungarna hade åkt satt vi på altanen och tog en cigg alldeles knäpptysta och efter ett tag så började vi asgarva...Snacka om tornado....

Fintar unge!!

Hur härligt känns det inte när man har fintat sin unge...??? Jo jävligt roligt! Sa till Stino när hon nu inte hann idag att ta bussen med mig kl.15.00 att jag tänkte att hon INTE var värd presenterna som låg och väntade på henne. Eftersom hon inte orkat tala med mig på hela veckan. Som ni vet  om ni har läst hennes blogg blev hon blåst på påskägget och nu att hon skulle komma ut med Casco vi 6-tiden. Fatta att det tog en kvart innan polletten trillade ner och hon ringde och frågade när nästa buss gick....för hon "orkade" inte vänta till Casco skulle åka. Ha ha ha!
Men jag är ju en sån jävla hönsmorsa så jag var "dum" nog att fylla på hennes påskägg och lägga presenterna i en påse. Men det är kul att se reaktionerna. Tänk va jag älskar dom men jag tror nog inte att de har fattat att här kommer det häcklas ett gäng... Love it!  Och så tror jag att vi alla behöver göra en liten insamling till att skicka Stino på en stavningskurs... Är ni villiga och sala eller fattar ni vad hon skriver ibland??? Jag är Häxan över alla styvungar!
Bubbel bubbel och mer skumpa åt folket!
Ciao så länge

Kollat alla hål!

Jaha, då var man hos tandläkaren igår och gynekologen idag, så nu är det fritt fram för godis och kn..la!!
Ibland ser jag en gammal gubbe på Centralen. Han går nästan med näsan i backen, och jag får en sådan lust att gå fram och dunka honom i ryggen och tala om för honom att han förmodligen fastnat med slipsen i gylfen. Jag skrattar då gott åt min egna elakhet. Brukar ni inte få "knasiga" tankar när ni ser alla kufar på stan. Igår på tunnelbanan hem roade jag mig med att titta på folk och låtsas att de var nakna. Fy faan va vissa såg äckliga ut!
Vi hörs snart igen!
Berätta gärna för mig om era tokiga tankar..
Ciao

Gamar i blond skepnad

Godmorgon vänner!
Igår blev det bestämt att våra älskade ungar skulle komma ut på middag som idag. Å det är ju alltid lika roligt när de kommer ut. Men igår kväll fick jag ett sms av dom att de ville ha KÖTT mycket KÖTT och hälsningar från älsklingsungarna. När jag då läste upp sms´et för mannen sa han: älsklingsungar....låter mer som gamar!!! Det är härligt att få sig ett gott skratt innan man kryper ner i "lopplådan"
Men de blir blåsta på det, det blir köttfärslimpa med svarttrumpetsvampsås och potatis. Men det är klart köttfärs är ju kött i mald form. Får se under dagen hur de tar det!
Ha det!
Ciao

Med i bloggsvängen!

Jag har nu blivit övertalad att skaffa mig en blogg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men det blir väl mycket om mina älskade "ungar" och om livet att vara 52, men i skallen 30. Det är inte lätt när inte kroppen hänger med hjärnan, ha ha! måste ju skriva som Fia sa idag, det ska faan vara inne när det äntligen blir bra väder. Tänk vad man hade sett fram mot påsken, att får vara ute i trädgården och njuta av ledigheten. Men tji vad man blev dragen vid näsan..Fick åka runt i kommunen och kolla hala vägar. SKITKUL!!! Men det var ju skönt att vara ledig, kolla lite rullar och dricka skumpa. Det är min stora passion! Att dricka skumpa allså...
Stino skulle även ha kommit ut, men det sket sig, för hon festade och jobbade... Och som hämd käkade vi upp hennes påskägg...ha ha ha! Det hade vi riktigt roligt åt, och som alltid så smakar förbjuden frukt så mycket bättre.
Den här veckan har mitt andra extra barn jobbandes hos mig. Hon är så skönt förvirrad för ibland. När man säger något viktigt ser man nästan hur det går igenom skallen och trillar ut på andra sidan, undra just om det har något med att hon är blond.. Ha ha fy faan va jag kommer att få skit för detta, men har hon nu lockat in mig i bloggvärlden får hon skylla sig själv. Jag är nämligen stort fan av familjen Schulman och lite har man ju lärt sig av deras bloggar.. Röra om i grytan å så..
Återkommer
Ciao

RSS 2.0