Varit på usel humör!!

Hej alla vänner!!! Jag är ledsen att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har varit på ett uselt humör. Har problem med en tand. Som ni läst i tidigare inlägg har det nu hållit på ett tag....Och i tisdags var jag hos tandis för att rensa lite till i rotfyllningen. Det tog bara några timmar så hade hela kinden svullnat upp och en tandvärk utan dess like. Hela natten höll det på, drog i mig en jävla massa värktabletter. På onsdagsmorgonen var det meningen att jag skulle dra ut tanden och hade fått 2 pencillintabletter som jag skulle ta några timmar innan. De hann väl vara i magen en sådär 20minuter när då magen vände ut och in på sig...nä ville inte ha de där äckliga tabletterna...Så jag låg i soffan med hinken brevid mig hela dan jävligt illa mående. JAG BLIR SÅÅÅÅÅ TRÖTT...
Så nu har jag fått svagare tabletter och ska förhoppningsvis bli av med den jävla tanden på måndag kväll.

Men idag är det fredag och jag slutar tidigt. Ska möta upp flickorna vid bussen 14.45. Har även varit på Hötorget och köpt "lite" blommor som jag skall plantera.
Ha nu en riktigt härlig helg allihopa!!!
Smack smack!

Början till en djurpark....

Igår när jag kom hem från tandläkaren (som numera känns som en följetong...) stod Mannen och glodde ut genom fönstret. Trodde ju att han letade efter råbocken som vi numera har förklarat krig med. Men icke, nere vid vattenbrynet hade en älgko och hennes lilla kalv parkerat sig. de låg där och mumsade. vilka vackra djur det är, men lite skrämmande stora. Det roliga var att när Mannen kom hem hörde han att det brakade till i skogen och trodde ju då att det var råbocken. Så han sprang ut ner för slänten med luftgeväret i högsta hugg, men tväärniiit......SHIT...älgen...så det var bara att lägga benen på ryggen upp igen. Nu är det ju så att vi bara vill ha bort bocken ifrån huset, därför luftgeväret. Han får gärna vara nere vid vattnet som alla andra djur vi har, men han ska ge FAAN i att gnaga på mina blommor runt huset.

Så imorse vid 05.30 var vi ute och tog en cigg,solen sken, dimman låg över sjön. Där låg de igen och mumsade, hinden och hennes kid gick längre bort, hägern landade vid vattenbrynet, svanarna flög iväg. Vilken underbar morgon att starta dagen på. Sen kom den förbannade bocken och kriget startade. Konstigt att kon inte reagerade när vi pangade på bocken. Men idag ska jag köpa blodmjöl och hoppas att det räcker med det. Annars kommer kriget att trappas upp. :)
Idag ska jag hämta min nya rosa ericsson telefon!!! Hurra hurra hurra!
Smack smack  så länge!

Pms-häxa!!

I vardagliga livet är jag växelhäxa, men vart 3:dje månad blir jag pms-häxa. Eftersom jag tyvärr tidigt i livet kom i klimakteriet och mår jätte dåligt av det, blir jag tvungen att äta hormontabletter. Och var tredje månad måste jag kompletera dessa med x-tra hormon och skapa en mens. Allt för att livmodern ska må bra. Men jag blir ilsk, och det är likadant varje gång. Jag häpnar över mitt egna beteende och då kommer på, ja jävlar det är ju dax för pms och mens. Snacka om att man förtränger vissa saker i livet. Allt jobbigt och obehagligt.
På torsdagen var det en kvinna som skulle av bussen, och naturligtvis "satt" jag ivägen (satt på ytterplats) så jag fick en box på näsan och glasögonen flög av. Sen på fredagen var jag besviken på en av ungarna och då på bussen igen var det en gubbe med käpp som skulle börja stappla i bussen när den körde. Och igen fick jag en box på näsan och glasögonen for iväg. Han bad om ursäkt men då var jag sååå irriterad att jag fräste. Det är sällan ungarna får se mig på det humöret men det gick inte att stoppa. Sen var jag nog inte så kul på hela kvällen. Sorry ungar att ni fick en pmsmorsa. Det enda vi kan vara glada för är att det är såå sällan jag är på dåligt humör.
Så hela helgen som var kall och regnig ängnade Mannen och jag mig åt att äta massor och kolla film. Skönt att mitt gull förstår när jag är under isen och bara vill vara i fred. I love him!
Men idag var det ju en underbar dag att vakna på. Sol och klarblå himmel å FUCKING MONDAY...va säger man??!!
Hoppas att ni alla får en underbar vecka!!!
Smack smack!

Dagarna rusar......

Jag blir lite skrämd ibland att när man blir äldre går tiden mycket fortare. Som t.ex är det mitten på maj redan, flera dagar sedan jag skrev i bloggen, har redan varit gift i 5år, känt brorsan i 32år. Kan världen vara vänlig och inte snurra så fort ...tack!!!
Hade en jätte skön helg med sol och en god bok. Flickorna kom som vanligt, även brorsan och Lången. Mannen hade lagat sin goda lagagne och jag lagade en hallonpaj, köpte färska på torget, mmmmmm.
När flickorna hade åkt skulle vi dra till Anna som fyllde år. Men vi stannade till på vägen hos brorsan och då kommer det ett gäng människor. Bl.a en gammal raggarkärring som klädde sig som en 15-20åring, så jävla patetisk. en annan kvinna som var små lurig och hade med sig en gitarr. Hon hoppade upp på brorsans stora båt och började sjunga hallelulja sånger. I det läget fick Mannen och jag nog och drog till Anna. tog ett glas vin och hade jätte trevligt tills....de jävlarna var på väg över. Anna blev ledsen att vi drog men hade full förståelse. Hörde senare att raggarkärringen hade gått in i brorsans kyl och rotat...för hon var hungrig. Hallåååå, har folk ingen vett&etikett längre.
Smack, smack så länge!

Tjoho....sol&fredag!!!

Inte faan har det slutat att klia på magen..Undra just om läkaren verkligen hade rätt. Men nu har högerfoten ballat ur. Vet inte hur jag satt med foten på bussen in idag, men när jag skulle kliva av  gick det inte att använda den. Så jag höll på att rasa ut ur bussen. Hade just varit snyggt eftersom jag för en gång skull har klänning och stayups på mig.
Läste i tidningen idag om en jävla knarkare som hade kört ihjäl 2personer och fick 16månader och på andra sidan hade de tagit fast en ciggsmugglare. Han fick 5,5 år!!!!!!......Vad är det för jävla signaler till dagens ungdommar. Det är inte så allvarligt att ha ihjäl någon, men FAAN ta dig om du lurar staten på pengar. Det hela är helt absurt. Så det lönar sig att bli en sk.hitman men inte skattefifflare. Om man nu ska vara olaglig, menar jag.
Idag ska mannen göra en repris på den goda lasagne vi fick på valborg. Brorsan kommer naturligtvis som ett skott. Om det blir något över får man nog gömma det, för han har redan deklarerat att han gärna tar en doggybag.. Min korta kompis tyckte att vi skulle börja ta betalt för fredagsresturangen. Fast man får nog räkna fredagsresturangen som "soppkök" för bätter behövande..:)
Smack smack så länge!

Kli på magen= Borrelia!!!......

För 1 vecka-10dagar sedan kändes det som något bet mig på magen. Inget konstigt, kliade lite och inget mer med det. Men det fortsätta att klia och det blev rött. Trodde då att det var något slags eksem så jag strök på lite salva. Men nu hade det börjat både bli större och mer klåda, så min korta kompis på jobbet övertalade mig att gå och kolla det hos läkarn. Oh shit....det var borrelia. JÄVLA ÄCKLIGA KRYP!!!!! de borde utrotas från jordens yta..!! när jag ringde till Brorsan garvade han naturligtvis. Men sa också att han tyckte att jag borde ta sprutor för TBE. För är det någon på gården som skulle få det är det naturligtvis jag...Mitt CV för "knäppa" sjukdommar börjar ju bli digert...rävskabb bl.a. som ni vet. Så imorgon på lunchen går jag nog och tar en spruta eftersom det kryllar av fästingar i hela Sthlmsområdet. Och på apoteket sa dom att man inte fick vara i solen när man åt medicinen. Undra just va som kan hända....faan de sa ju att högsommar värmen kommer till helgen. Tror nog att jag testar lite grann och ser..:)
Puss puss/kli kli...

Söndagsnätter= Ångest....

Varför blir jag alltid "spattig" på söndagskvällarna???......Har varit ledig sen i onsdags och det har varit jätte skönt. Fast tiden går alldeles för fort. Men igår var det en sån dag som att färga håret, fixa nya naglar och pula så där i största allmänhet. Hade ju sovit till 09.30 på morgonen och det är ju jääätte länge för att vara jag. Men det straffar sig på kvällen, var ju inte ett dugg jävla trött när det var dax att gå och lägga sig. Men till slut vid 12-tiden somnade jag in och hade mycket knäppa drömmar. Bl.a om Uggla och va faan é mitt band... jag önskar verkligen att jag var som Mannen, bara lägga huvudet på kudden och somna sött..
Men idag måndag är jag ovanligt pigg, köpte en jätte fin stor ampel på Hötorget med jordgubbsplanter i. Det kommer bli underbart när de blir mogna och stoppa i bubblet!!!...mmmmmm
Ha en bra fortsättning på dagen!
puss puss

Saknar gammal kamratskap!

Visst är det så att livet går vidare och det är ju inget konstigt med det. Men när man pratar med sina gamla kamrater kommer man på hur mycket roligt och hur mycket man saknar dom. Pratade med min "grannkärring" härom dagen och det fick mig att tänka på hur mycket vi har gått igenom tillsammans.  Underbara tankar, bl.a när vi blev så illa tvungen att avliva min dåvarande familjs hund. Hon var absolut den bästa hund jag haft. Varje vardagskväll satt hon och jag i rabatten och kissade sista gången för kvällen. Hon låg alltid bredvid mig i soffan och kollade tv. Vi (grannkärringen) och Pikilurven som hon hette tog gärna en öl tillsammans, varje lördag åkte vi iväg och spelade på hästarna och tog en öl. Den dag vi lät henne somna in åkte vi som vanligt till puben och denna gång var det en gravöl men henne i bakluckan. Ska väl även berätta att vi höll på att tappa henne på väg hem, för att vi glömt att låsa luckan ordentligt. Men det speglar hela vårt liv tillsammans, allt i vått och torrt.. Ungarna tror jag nog hade samma känsla, vart de än gick fanns det en "bullerby" förälder som hade ett vakande öga över dem. När jag sällan, men det hände rymde hemmifrån tog jag med hunden och min Nalle och gick just till grannkärringen och silkesdun. Skönt att krypa upp till kära vänner och att bara få vara liten och ledsen. Även att jag nu inte behöver rymma hemifrån så saknar jag mina gamla kompisar, att bara va och mysa. Har ju bara Brorsan här ute och det är ju inte så mycket till att krypa opp i famnen på. Även att han alltid finns där när jag behöver honom så är det just sina bästisar man behöver ibland. Saknar er!

Röris utan knäskålar!!!

I tisdags skulle jag göra det sista på min rotfyllning, och det gick väl bra förutom att den dåren tryckte in en fil i tanden + att han satte in en röngenplåt. Tror nog att han testar hur långt han kan gå med mig.. Väl hemma och bedövningen börjar släppa känner jag ett DUNK DUNK i tanden. Och då slår det mig..JAG ÄR JU FÖR FAAN ALLERGISK mot medlet som smakar nejlika. Det är säkert jätte bra men inte på mig...Hela natten blev en plåga med banan och värktabletter. Bananen äter jag för att klara värktabletterna. På valborgsmässodagen ringde jag till kliniken och receptionisten säger att Röris har tagit ledigt..nog tur för honom.....men, hans "bästis" på kliniken jobbade. Så det var bara att sätta sig i bilen och åka iväg. Krampen i magen började kännas, va faan, ingen har varit i min mun proffisionellt sedan 30år..kände lusten att spy. Men när jag väl var där och såg vem "bästisen" var blev jag lugn. Det är en RIKTIG tandläkare och sååå snäll och gullig. Han t.o.m. klappade mig på axeln och sa att allt skulle bli bra..Vi kom överens att vi skulle säga till Röris att han är en usel person som inte kom ihåg att jag är allergisk mot nejlikemedlet. Det är ju underbart att man äntligen har hittat en riktig tandläkare efter alla dessa år.....kanske du (röris) borde lära dig lite av din "bästis" ...så slipper vi peta ut ögat/skjuta knäskålarna...
Valborgskvällen blev i garvets tecken tillsammans med Brorsan och vår gamla kompis Olsson. Men jag somnade lite väl tidigt, men det var väl för att jag körde vodoo på Röris hela natten innan.

RSS 2.0