Matfrossa...

Igår efter allt julstök åt vi Mannens otroligt god lasagne (kommer att lägga ut receptet senare) å efter det blev jag så där alldeles trött. Så jag tog en nap, så otroligt skönt att få göra det ibland. Men när jag vaknade så blev jag lite sugen på lite mer lasagne. Tog bara en liten tallrik (men rågad). Mannen stirrade på mig mycket förvånad. Inte så undra på eftersom jag alltid är mycket måttlig med mat. Sen ska jag säga att jag låg i soffan hela kvällen och bara stönade och mådde illa, ha ha ha. Där fick jag för mitt slukeri. Det var så illa att när jag vaknade imorse var jag fortfarande mätt. Så idag blir det kyckling och sallad....
Vilken undebar söndag med sol och lite kyla. Var iväg och handlade och kastade alla dessa jävla kartonger. Stod på sopstationen och hoppade efter musiken i bilen på allt. Det kom en gammal gubbe och ställde sig och glodde på mig. Jag log mitt största leende och han blev "livrädd" och stapplade iväg.. Undra om han såg att jag tänkte: Ett ord gubbe och jag sparkar undan rullatorn...ha ha ha!!
Ha en skön eftermiddag
Smack smack!

Då väntar man bara på tomten....

Jaha, då har äntligen julen kommit till vårt hus så nu är jag redo för tomten. Problemet är nog: Är Tomten redo för Häxan????
Hitentills har jag lyckats "tigga" till mig ett alfabet spel från vår vice VD, 2flaskor skumpa från Svensk Vindenergi allmänt kallat Snurrförbundet, som ni märker måste jag påpeka för folk att jag faktiskt är värd julklappar. Sorgligt men sant, så är livet när man är Häxa. Men jag ger inte upp, ska väl lyckas "lura" någon mer innan jul. Mannen har gjort sitt redan, fick en Soda streamer och nya telefoner till fasta abonnemanget för några dagar sedan. Plus att han igår kom hem med en laptop som är helt underbar. Hur nu en jävla dator kan vara underbar... men det är skönt att kunna ligga i soffan och surfa isf att vara förvisad till gästrummet där vår andra dator står. Kanske jag kommer att bli en sådan där datornörd som Brorsan har blivit....tveksamt men möjligt  :)
Hoppas att ni får en bra fortsättning på helgen, för nu tänker jag ta ett bubbel med bubbel, ja ni förstår...
Love you all!!!
Smack Smack

Inte hänt mycket...

Jaha, kära vänner det var ett tag sedan. Men det har bara varit jobb, äta ,sova å det är ju inte mycket att skriva om. Helgen som var var Brorsan nere och åt och vi spelade kort. Jippi, hur KUL lät det??? Naturligtvis var det en massa skratt, så är det ju ALLTID när vi äter. Men jag måste erkänna att jag saknar mina ungar något överjävligt. Hoppas att jag får se dem alla i mellandagarna när vi är lediga.
Idag ska iaf hela "familjen" till tandis. Det är första gången som stackars Mannen skall med. Hoppas att han pallar, det går ju ganska vilt till ibland. Men om bara Brorsan håller sig i styr kommer det nog gå bra. Sist vi var där tillsammans så stoppade han sugen i örat på mig. Jävla tokgubbe :) men sån är han som ni vet. Han fyllde år igår och då fick han raggsocker av mohair. Fint ska det va... :)
Hoppas iaf att ni alla mår bra och har sluppit influensan.
Smack Smack så länge!


Slutförandet av båtupptagning...

Kan väl säga att jag är rätt slut i ryggen efter denna dag. Tänker ta mig ett hett bubbelbad och njuta av lördagen, men här får ni resten av bildernaMan sätter fast allt med plastband :)Ser bra ut....Bäst att kolla....Hurra äntligen klara!!!! Nu blir det bubbel med bubbel, ha en skön helg alla mina kära vänner!
Smack smack!

Cirkustjänst, det är vi det.....

Ja kära vänner, livet är roligt på landet. Idag skulle vi äntligen ta upp våran båt. Nere vid sjön gick allt som på en räkmacka  Men sen.... händer detta...Innan Brorsan går ur bilen säger han: Va faan Mannen, satte du inte fast båten ordentligt??!! Sen när vi går ur och ser att hela bakändan har lossnat blev det ju ett hysteriskt skrattanfall. Ska väl säga att denna väg är ganska så trafikerad av alla boende på Gården, så under tiden Brorsan och jag hämtar hans andra bil är det några som får vända och undrar : varför står det en båt ivägen??? Ja, jag skrattar än. Men nu måste jag ut och hjälpa mannen och täcka båten. Vet nu att båten skall döpas till Cirkustjänst och inget annat.
Skriver mer senare!
Puss puss

RSS 2.0