Har ar det hett!!!

Hej alla vanner!
Idag ar det nog den varmaste dagen hitentills. Kl. 10.00 hade vi 33grader i skuggan. Jag har ju lyckats att branna mig i forrgar. Lag och laste en tantsnusk bok och glomde bort mig. Mannen garvade nar jag tog av mig bh,n. Det var tva vita kospenar..ha ha ha
Igar tog vi moppen. Vi har fatt hyra en for 25kr om dagen. Vi akte over pa norra sidan over bergen. Det ar dooo laskiga slingriga vagar. Jag bara hatar att aka pa dem, men vad ska man gora om man ska se nagot.  Sag lite apor och elefanter. Och badade naturligtvis. 
Annars har vi inte gjort sa mycket, badat, snackat med kompisarna over en ol.
Ikvall ska vi over till ett par och ata sushi ( kyckling for mig) och spela kort. Saknar brorsan och kortspelen. Har aven hittat bra vin pa dunk, sa det ska med.. Allt som vanligt ha ha ha
Forsokte just nu att lagga upp bilder med hjalp fran en liten thaitjej, men dar gick gransen for hennes och mina kunskaper. Men jag vet att Klara har en dator, sa jag lagger upp dem ikvall nar vi ar dar.
Smack Smack!

Blogg utan prickar!

Hej alla rara kamrater!
Det var en ovanligt lang och varm resa hit. Aircon funkade inte till Bankok och vi hade en dryg flickkopare bakom oss som trodde han visste ALLT om Thailand. Vi var javligt nara att nita honom bagge tva, a aven flygpersonalen...
Igar nar vi kom ner trodde jag att vi skulle ha party for Morgan som fyllde ar igar. Men han var smart han. Vi var ju javligt trotta sa han flyttade festen tills idag. Sa nu om nagra minuter skall jag ga och gora mig lila och fin for att parta!!!!
Har hasat runt hela dagen och njutit av  forsta dagen, det ar varmare an det nagonsin har varit och inatt hade vi ett regn och askvader som hette duga. Vi satt pa forsta parkett och sag skadespelet over sjon. We loved it!
Horde att ni har fatt sno hemma, sa istf snoanglar gjorde jag vattenanglar i polen. Snacka om att vara med :)
Bilder borjar jag samla pa mig och kommer att lagga upp snart, men som sagt, nu ska jag bli lila och fin.
Smack Smack!

Det blir inga MMS..

Det var väl tur att jag gick in och kollade vad det skulle kosta att skicka en MMS bild från Thailand. Det skulle kosta Ca. 80-100kr Ha ha ha, fatta vilken hicka jag hade fått om jag inte hade kollat. Som ni vet hade jag ju snackat om att skicka MMS till bloggen. Men nu blir det inte så som ni förstår. Får ladda ner via internet. Det ska väl gå det med.

Idag skulle jag gå till Hemköp för att köpa varor till arbetet. Tog min Dramaten och gick.  Vaknade upp vid "mitt" blomstertorg på Hötorget. Ha ha ha, snacka om att gå och tänka på något annat. (packningen till Thailand).....
Men det gjorde att jag "råkade" gå förbi H&M och "blev" med ett par cerise färgade linne shorts  och en liten sommar skjorta. Alldeles lysande att stoppa i packningen :)

Ha en fortsatt vacker Torsdag!

Smack smack!

Varför går veckan sååå långsamt???....

Varför är det alltid så när man ska iväg på semester att sista arbetsveckan går såååå långsamt??? Det känns som om det redan är torsdag fast det är tisdag. Har ingen arbetslust kvar, har skiit mycket att ordna upp innan fredag, fast jag får inte tummen ur arslet :) 2 nätter i rad har jag vaknat 04.00 med melodifestival låtar i huvudet. Å hur kul är det?? Sen har det varit omöjligt att somna om :(
Och det enda som ligger framme till packningen är passen, bikinis och presenterna till Mogge. Fast det är ju klart, så jävla mycket behöver man ju inte med sig. Köpte några pockets idag.
Men man borde väl städa av huset å lite så... Men känner jag mig själv rätt, lyckas jag med städning å packning på lördag :)

Men det är väl bara att låta tiden gå så är jag väl snart på planet...
Skriver lite mer senare..

Smack Smack!

Underbara fredag!

Började morgonen med frukost kl.0600 sen iväg till gymmet. Körde ett pass på 45min, jätte skönt. Inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara så tidigt. Efter det tog jag en solning. Gjorde mig iordning och tog bilen till jobbet. Magen kurrade ikapp med motorn blev såå jävla hungrig.
Måste säga att det var en riktigt skön start på dagen. Så nu kan jag med gott samvete åka hem efter jobbet och korka upp bubblet :)
Igår färgade jag håret och klippte mig. Det blev jätte fint.

Idag begravs en kär vän till mig och Brorsan, Olle Engvall, hans hjärta slutade att slå. Så kl.13.00 idag tänder jag ett ljus för honom och hans familj.

Hoppas att ni alla får en lika bra fredag som jag  kommer att ha!
Nu är det inte så långt kvar tills man får börja göra fint på altanen!
Smack Smack

Plankade på bussen.....

Nino var hos mig på jobbet igår och berättade att hon råkat "torska" på tunnelbanan med ett ungdomskort. Hon hade "glömt" att hon blivit vuxen , fniss fniss.. Men jag hoppas att hon får igenom sin överklagan, eftersom de snodde det nya kortet på 420:- gav henne böter för plankning 1.200:- å även måste köpa ett nytt kort för 690:-. Det var väl å ta i tycker väl jag.

Igår var det sista dagen på mitt kort, men har ju ingen lust att köpa ett nytt eftersom vi åker nästa söndag. Så jag köpte en remsa. Men imorse när jag skulle hoppa på bussen slog snålarne till....Jag visade upp kortet lite snabbt (går det så går det tänkte jag) å vips satt jag och läste Metro jävligt nöjd med att ha sparat in 2kuponger. Kändes otroligt busigt att vid 52års ålder och välbetald att planka.. :) Imorgon åker jag med brorsan på morgonen, ska försöka snika så mycket som möjligt så jag slipper köpa en remsa till innan vi åker. Man är bra rolig att spara in på knäppa utgifter ha ha ha!
 
Hoppas ni får en rikitgt trevlig onsdag!
Smack Smack!

Jag lider min Brorsan fast jag skrattar...

Idag skulle Brorsan in på en fest så jag skulle köra honom till Gustavsberg. När jag kommer til honom 13.45 för att åka ligger han och tittar på tv. Hmm... Han går nästan alltid i blåställ men idag skulle han sätta på sig de enda svarta jeans han har. Eftersom han är så gott som lam i vänster handen går det si så där att klä sig. Men idag började jag att tok skratta åt honom, han kunde inte knäppa byxorna. Jag försökte hjälpa honom skrattandes, men det gick inte. Det är ju hans sjukdom som gör att han samlar på sig vatten i kroppen ibland. Det slutade med att han tog ett par gamla indidenbyxor med snörning. Även att jag skrattar åt honom lider jag verkligen med honom. Tänk er själva att det blir en stor procedur att bara försöka klä på sig, som vi andra gör på ett kick.
 
Idag skulle han även åka buss som han säkert inte gjort på 15år. Ha ha, han fick låna mitt åkkort som han  sa,skulle flasha med inför "damerna".  Är man världsvan så är man.... 

Igår fick vi Mannens berömda Lasagne och det togs om ett flertal gånger runt bordet. I det läget undrade Brorsan om vi hade tänkt på vad han skulle äta 3 fredagar som vi var borta. För det skulle ju sitta fint med några doggybags... Ha ha,faan va vi garvade. Så idag köpte jag fryslådor. Så tänkte jag att jag skriver datum på  burkarna, så han vet när han ska äta dom.

Ikväll blir det naturligtvis Melodifestivalen och myspys i soffan. Lyckades faktiskt att inte köpa ett gäng godis, även att jag var otroligt sugen, men jag tror nog att vi har lite sorbé i frysen :)

Hoppas att ni får en skön lördagskväll.
Smack Smack

Den här bilden finns på arbetets hemsida..

Ganska så fin va???

Kan inte skratta idag...

Igår tränade Mannen och jag tillsammans. Det var jätte kul att ha lite sällis å så fick man en och annan puss också :D
Han har ju ett betydligt tuffare schema än jag, så när han hade gjort sina sit-ups höll lunchen på att komma upp. Kunde ju inte låta bli att skratta, men stackarn va lite slut...
Men kära vänner idag har jag lite svårt att gå och skratta är inte att tänka på :), men även att det gör ont känns det skönt ändå. Det är konstigt..
Imorse började jag morgonen med att åka till gymmet 06.45 och lade mig i solariet, å hur skönt va inte det på en skala.. Tänkte att jag skulle få lite färg innan Thailand, men framför allt få bort de jävla vinter eksemen på benen. Så jävla skönt fåfäng man är :)
Imorse var det värsta  snögaloppen och nu är det värsta vårvädret, solen och själen lyser ikapp!
Imorgon är det FREDAG!!!! Just love it.
Smack Smack

Har börjat träna....

De har ett gym i Mölnvik som heter Bodyjoy. Jag var där igår på för första gången. Ett riktigt trevligt ställe, inga "spännputtar". En personlig tränare visade runt och gjorde upp ett schema för mig. Hade ju varit hos läkaren dagen innan som sa att mina diskar i ryggen inte var så bra. Så nu ska det bli träning jävlar så att jag slipper rulla ur sängen varje morgon. Hade tänkt att träna nu på morgonen innan jobbet, men Sara som jag jobbar med är hemma och vabbar. Men vad gör det, kan ju träna i e.m. med Mannen ist och det ska bli roligt :)
Hoppas att ni får en riktigt skön disig dag!
Smack Smack

" Mamma" rånad....

I fredags blev brorsans mamma rånad vid Ringen. Stackarn blev av med 20.000:-  Så nu får den stackarn inte inte ha något bankomat kort längre. Det låter ju hemskt, men det är ju för hennes egna säkerhet. Fyy faan för att bli gammal och skruttig.
Vår lilla nyfödda Emil på gården fick åka in på sjukan i fredags för han hade blivit så jätte förkyld. Och det var ju tur att de åkte in för han slutade att andas och hade fått lunginflammation. Så den lilla fick ligga nedsövd i helgen.
Man kan ju nästan tro att det var fredagen den 13 med allt otäckt som hände.
Det man kan glädja sig åt, att mamsen inte blev nerslagen och lilla Emil är på bättringsvägen.
Kom även på imorse att det går ju inte att skicka mms från Asien, jävla skit. Får väl fota istället och lägga in på bloggen. Det går ju det med, men det blir ju inte lika spontant som jag hade tänkt mig :(
Smack smack!

Tjejträff är bomull för själen....

Igår träffade jag mina älskade vänner Valpen och Syster Yster. Även att det bara blev 3timmar så hann vi med allt. Vin,mat,skvaller och naturligtvis kärlek. Vi har även alltid : Å veckans present är.... Ska väl berätta att det började för länge sedan när vi bodde i Vidja. Syster yster (Snus) och jag hade på våra fredagsträffar alltid en liten present med oss. Kanske ett snyggt ljus eller något annat kul för inte så mycket pengar. Men det var mer inslagningen och tanken som räknades. Det har nu hängt kvar när vi nu träffas. Så igår fick jag stenar som visade sig vara godis, som senare slank ner till festivalen. Och sen en V75rad, som tyvärr inte gav miljonerna, men bättre lycka nästa gång.:) Det blir tyvärr inte så ofta som själen vill, men det är så underbart att ses.
När jag sen åkte bussen hem satt jag och poppade till radion och hade ett fånigt leende på läpparna. Ja, det blir ju så med vin och kamratkärlek i själen. Struntade i att ringa Mannen för att hämta mig vid bussen, så jag tog en underbar och tillnyktrande :) promenad hem. Han blev jätte förvånad att jag kom hem så tidigt och hade inte börjat med maten. Vilket var ett lysande tillfälle att ta en liten eftermiddagsnap :)
Sen blev det underbar kycklinggryta, melodifestival och bara slappa i soffan. Såg ni festivalen? Tycker själv att det var den sämsta omgången. Hur i helvete kunde ylo gå vidare till Globen?? Kan tycka att opera är riktigt bra ibland, men i dessa sammanhang totalt värdelöst. Agnes levererar som vanligt glad pop, men kan hon inte röra sig eller?? Man kan ju tro att hon är stelopererad...ha ha Å piloterna, ja ja, mer snodd låt får man leta efter.
Ja kära vänner, nu är det bara 21 dagar kvar till att sätta sig på Thai-planet och njuta av ledighet och sand mellan tårna i hela 3 veckor... Hade tänkt att försöka lära mig hur man mobil-bloggar och skickar bilder via mms så ni kan vara med mig hela min underbara semester. Vad sägs om det, vorde det kul??? Skriv gärna till mig om det.
Ha nu en fortsatt underbar solig söndag.
Smack Smack till er alla

RSS 2.0