Vicken luring!

I fredags när jag skulle åka hem sa dom på radion att busstrejken var avblåst för tillfället. Jippi tänkte jag och ringde direkt till ungarna och sa att de kunde iaf komma på middag. Men när vi senare satt i solen och åt och drack gott (som vanligt) fick vi reda på att alla bussarna inte skulle komma igång förren på lördagen....Det slutade med att Mannen fick betala taxin så att Stino kunde åka in och jobba. Iof lovade hennes chef att betala taxin, för som hon sa till honom kostade det mer i taxi än vad hon tjänade in på kvällen. Hoppas att hon snart får ett nytt jobb så att hon slipper jobba för den där knäppgöken.
Lördagen var ju en skön dag. Åkte ner till getterna och letade efter katten. Geten var kelsjuk. Fatta hur kul det är med en kelsjuk get...det gör ont!!! Han fattar inte riktigt att han har 2 stora horn som är ivägen. Katten var förmodligen sur för Brorsan hade åkt iväg. Han har fått ett nytt namn av grannungen som är så där 3år. Kacka, ha ha ha det är ett as bra namn på honom tycker jag. Sen ringde barnen och ville göra en repris på gårdagen, så det var bara att hämta upp dem och sen ner till sjön för att ta sig ett dopp. Stino körde.... Efter det fick vi en massa god mat och även efterätt, sen efter det satt vi i matkoma hela gänget. Försökte med kaffe, men blev inget piggare. Tror att jag somnade vid 21.30 tiden. Vaknade med ett ryck vid 00 å fatta ingenting. Snacka om att man har blivit gamling!!!
Å det glömde jag att berätta. När ungarna kom fick vi presenter. Vi hade 5årig bröllopsdag!!!!! Faan va tiden går fort. Vi fick jätte fina skumpaglas och en sån där "kling-klong...som låter i vinden, gjord av bambu. Vet inte vad det kallas, men man får thailandskänsla iaf. De är ena riktiga gullungar!!!  :)
Söndag gick åt städning å allt det där ni vet man tyvärr måste göra fast man inte vill fast jätte skönt efteråt!!
På eftermiddagen åkte vi ner till Kalvandö gårds fik som är jätte mysigt och åt en gona macka å kaffe.
Nu är det "bara" 3veckor till "muck" ett tag från jobbet. Skall bli riktigt skönt. Man får ju hoppas att vädret blir bättre, för än så länge har det inte varit någon höjdare...
Smack smack så länge mina små grisar där ute i cyberrymden!!!

Kommentarer
Postat av: Fia

GRATTIS PÅ ERAN DAG! <3 you rock

2008-07-08 @ 19:28:44
URL: http://fiy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0